Wie wij zijn

Luckger Bestratingen 

is in 2017 opgericht door Michael luckger. In 2004 ging Michael luckger naar BBL opleiding  koning Willem 2  in s-hertogen Bosch en ging met mij oom mee en zijn vaste werk maatje  bij de mensen thuis/ voor een bedrijf  te realiseren. 

Ervaren stratenmaker in Enschede / Hengelo​ en  Omgeving

Michael Luckger is de stratenmaker in Enschede en is de kracht achter de Luckger bestratingen Enschede. Hij beschikt over de ervaring en de kennis om met de juiste middelen u een goed bod te doen voor het bestraten van uw tuin. Dus zoekt u nog een stratenmaker in de regio van Enschede? Dan bent u bij Luckger bestratingen aan het juiste adres.

Luckger bestratingen 

heeft als stratenmaker korte lijnen met verschillende leverancier waardoor we  snel aan de slag kunnen met uw tuin. Mocht het een groter project zijn, dan kunnen we altijd extra mensen of materieel inzetten. Door vakbekwaamheid, vingervlug werk en goed gereedschap is uw tuin snel weer de tuin die bij u past. Michael Luckger staat altijd voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen en adviseren. Dit allemaal zonder dat u veel geld kwijt bent.

Stratenmakers krijgen steeds meer hulp van handige machines. Desondanks moet het grootste deel van het zware werk toch met de hand gebeuren. Dat maakt dit beroep behoorlijk lichamelijk intensief. Een stratenmaker neemt voor u dus al het zware werk uit handen en zal zijn uiterste best doen om een goed resultaat af te leveren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een offerte voor de bestrating aan te vragen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Michael Luckger  voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan